Igiena jucăriilor intime

Atentă deci sănătoasă – Igiena jucăriilor intime

Felicitări dragă prietenă – dacă ai ajuns să citești acest articol înseamnă că deja ești în posesia unei jucării sexuale – fapt ce-ți va da noi culori în viața ta intimă, te va face mai relaxată, mai degajată și mai fericită!

Acest articol este deosebit de important nu doar să-l citești ci și să ai grijă să faci regulat totul ce este menționat aici – sănătatea și comfortul tău sunt cei mai importanți factori pentru mine! Să trecem la detalii – mă voi strădui să scriu cât mai scurt și clar. Dacă îți vor apărea întrebări – nu te sfia să le pui în comentarii. Sunt anonime 🙂

Despachetarea și prima utilizare

Primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce ai primit jucăria este să o dezinfectezi înainte de utilizare. Toate jucăriile intime se produc și se ambalează în condiții sterile însă totuși, pentru a exclude orice excepție, efectuează procedura de curățire descrisă în rubria a 3-a din acest text și apoi folosește-o cu plăcere.

În timpul primei utilizări nu te grăbi. Fii atentă la senzațiile noi pe care le primești și ai grijă să nu exagerezi. Mai bine încet, dar sigur. După primele câteva experiențe vei fi deprinsă și atunci vei putea experimenta mai mult.

Este foarte și foarte recomandat de folosit jucăriile intime împreună cu un lubrifiant pe bază de apă. Această afirmație se referă nu doar la prima utilizare ci și la celelalte, care cu certitudine vor urma.

Condițiile de păstrare

N-aș vrea să par paranoică dar mai bine să fii precaută decât neatentă )). Găseșteți un loc fără căldură sau umeditate excesivă. Ai grijă ca nimeni din persoanele ”care nu trebuie să vadă” să nu aibă acces la acel loc. Să nu se întâmple să-l rogi pe tata să-ți mute un dulap iar acolo hop – surpriză ). Aici deja tu știi mai bine – unii tați* sunt înțelegători – alții mai puțin.

Pregătește-ți un ambalaj potrivit. Eu îmi păstrez prietenii* într-o cutiuță de tip închis iar pe acel prieten* care nu încape în cutie îl țin învelit într-un șervet din bumbac calitativ, pe care-l schimb periodic. Este important ca înainte de a-ți depozita jucăria, aceasta să fie curată și uscată.

Procedura de curățire

Fiecare jucărie intimă trebuie curățită după fiecare utilizarea a ei, indiferent dacă este electronică sau mecanică. Este deajuns să o speli cu apă călduță și săpun antibacterial iar apoi să le lași un pic să se usuce. Nu e complicat dar așa vei avea siguranța că sănătatea ta este sub control.

Desigur, sunt și soluții specializate pentru curățirea jucăriilor sexuale care în fapt sunt geluri antibacteriale pe bază de apă. Poți să le folosești cu siguranță.

Și ultima regulă – străduie-te să nu-ți împrumuți jucăriile altor persoane. Iar chiar dacă se întâmplă, mai bine folosește un prezervativ și după utilizare, nu uita să faci din nou procedura de curățire.

Îți doresc să fii sănătoasă și fericită!

Cu drag și gânduri bune,
a ta,
Eva


Lasă un răspuns