Despre viziune și început...

26.05.2018 by Eva

 

Eva.md este un proiect experimental, realizat cu scopul de a ajuta femeile din Moldova să aibă mai multă libertate în gândire, plăcere lumească și pace sufletească. Un al doilea scop este dezvoltarea unui portal pe care să se ofere produse, informații și servicii dedicate femeilor. Să fie calitativ, prompt, interesant, folositor și cel mai important, anonim.

Sper ca în scurt timp să realizez toate planurile mele legate de acest proiect, ca în final să avem o platformă care să corespundă tuturor standartelor mai sus menționate. Din alt punct de vedere, îmi doresc să am un venit din această activitate. Mic dar totuși. Mai degrabă pentru etichitate (echivalarea eforturilor cu un rezultatul) decât pentru afacere. Vorbesc despre asta sincer, la fel cum sunt sinceră în tot ceea ce fac. Cel puțin pe Eva.md – resurs pe care nu doar tu ești anonimă dar și eu.

Ideea acestui proiect mi-a venit mai degrabă ca un amestec a două tendințe de ale mele din trecut. De mai multă vreme îmi doream să mă apuc de un blog dedicat în mod special femeilor, în care să fie abordate teme intime. Eu aș vrea să citesc așa ceva și din acest motiv deduc că multă lume, la fel ca și mine, va urmări cu mare interes aceste teme.

Între timp, mă gândeam cât ar fi de fain să am un loc de unde fără sfială aș putea cumpăra diferite  produse de ”necesitate personală” intimă. Calitative, delicate, la un preț comod și livrate anonim. Magazin online în care totul să fie cu bun gust, simplu și clar, rapid și comod.

Cu aceaste două idei care se dezvoltau treptat în mintea mea am plecat la mare. Și uite că atunci când ai mintea relaxată vin cele mai bune gânduri. Într-o seară, stând la o cafenea pe plajă și admirând multitudinea de femei frumoase care mă înconjurau – permanent mi-au fost mult mai interesante după fel decât bărbații, cu toate că sunt heterosexuală – a luat naștere acestă idee. Într-o porțiune de secundă mi-a venit tot acest proiect, așa cum îl vezi acum. A fost un fel de revelație, succedată de un sentiment puternic de motivație. Cred că așa momente sunt foarte puține în viață și atunci când ele sunt legate de activitate, e nevoie să acționezi. Așa și am procedat – iar ca rezultat avem Eva.md.

Ca o totalizare la tot ce am spus mai sus, definesc o viziune asupra acestui proiect:

Eva.md va ajuta femeile din moldova să fie mai satisfăcute sexual – fapt care cu certitudine va îmbunătăți și alte aspecte ale vieții lor de zi cu zi.

Cu drag și gânduri bune,
a ta,
Eva